Carbonara těstovinová

35 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
644 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
33 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
3 g
Cukr
435 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve woku rozehřejeme máslo a olej, aby se utvořila pěna. Přidáme nakrájený bůček na plátky a smažíme 5 minut.
  • 2
    V misce smícháme mléko a vejce, osolíme, opepříme a vmícháme tymián.
  • 3
    V hrnci s mírně osolenou vroucí vodou vaříme těstoviny 10 minut, poté scedíme a necháme okapat. Přidáme je do woku s vejcem a mlékem a smažíme 30 vteřin.
  • 4
    Přidáme polovinu nastrouhaného parmezánu a zamícháme.
  • 5
    Těstoviny přendáme na talíře, přelijeme omáčkou z pánve a zamícháme. Navrch nasypeme zbylý parmezán a okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.