Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 40318

Ingredience

2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
15 g Máslo bylinkové
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
100 ml Víno portské
300 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 110 kcal
Kilojoule 461kJ
3% Sacharidy 10 g
6% Tuky 4 g
20% Sodík 410 mg
3% Bílkoviny 2 g

Portská omáčka postup přípravy receptu:

1

Připravený zeleninový vývar nalijeme do hrnce, pomocí mouky zahustíme, přidáme portské víno a přivedeme k varu. Po 10 minutách vaření přimícháme bylinkové máslo, osolíme a opepříme.

2

Pažitku omyjeme a najemno nasekáme, přidáme do omáčky a ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept