Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 40348

Ingredience

1 ks Cibulka jarní
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
1 polévková lžíce Kapary
1 polévková lžíce Kerblík
2 polévková lžíce Kečup
1 kávová lžička Martell cognac
150 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 301 kcal
Kilojoule 1 258kJ
1% Sacharidy 4 g
42% Tuky 31 g
6% Sodík 117 mg
3% Bílkoviny 2 g

Pařížské máslo postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme kečup, najemno nasekanou jarní cibulku, petrželku, hořčici, koňak, worcester, najemno nasekané kapary a kerblík, sůl, pepř a máslo.

2

Vše důkladně promícháme a prošleháme, utvoříme váleček, zabalíme do potravinové fólie a uložíme do chladničky na 24 hodin, aby se vůně důkladně propojily. Poté můžeme servírovat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept