Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 40351

Ingredience

2 polévková lžíce Kerblík
1 kávová lžička Limetková šťáva
160 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 stroužek Česnek
40 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 277kJ
1% Sacharidy 3 g
44% Tuky 33 g
3% Sodík 61 mg
2% Bílkoviny 1 g

Žampionové máslo postup přípravy receptu:

1

Žampiony očistíme a najemno nakrájíme. Na pánvi rozpálíme 1 lžíci másla a žampiony na něm orestujeme, poté je vyjmeme, necháme vychladnout a vypečenou tekutinu odložíme stranou.

2

Vychladlé houby vložíme do mísy, přidáme měkké máslo, vypečenou šťávu z hub, najemno nasekaný kerblík, prolisovaný česnek, limetkovou šťávu, sůl, pepř a vše důkladně promícháme.

3

Z másla vytvoříme váleček, zabalíme ho do potravinové fólie a uložíme na 24 hodin do chladničky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept