Recept

Česnekové máslo s estragonem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 40360

Ingredience

2 polévková lžíce Estragon
1 kávová lžička Limetková šťáva
150 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 324 kcal
Kilojoule 1 357kJ
1% Sacharidy 4 g
46% Tuky 35 g
3% Sodík 62 mg
3% Bílkoviny 2 g

Česnekové máslo s estragonem postup přípravy receptu:

1

Česnek oloupeme a nahrubo nasekáme. Estragon a pažitku omyjeme, osušíme a nasekáme.

2

Do mísy vložíme česnek, bylinky, máslo a vše důkladně promixujeme. Potom přimícháme limetkovou šťávu, sůl, pepř a nakonec zašleháme olivový olej.

3

Z másla vytvoříme váleček, zabalíme ho do potravinové fólie a uložíme do chladničky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept