Medová glazura - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Medová glazura
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | hrnek |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 40403 |
Kategorie: | Marinády |
Ingredience
2 stroužek | Česnek |
1 polévková lžíce | Hořčice francouzská |
2 polévková lžíce | Limetková šťáva |
1 polévková lžíce | Med včelí |
4 polévková lžíce | Olej olivový |
1 ks | Zázvor celý |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 32,0mg |
Vláknina | 301,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Limetková šťáva, Med včelí, Zázvor celý mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice francouzská, Olej olivový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Medová glazura postup přípravy receptu:
1 | Zázvor oloupeme a nastrouháme. |
2 | V misce smícháme olivový olej, francouzskou hořčici, med, prolisovaný česnek, nastrouhaný zázvor a 2 lžíce limetkové šťávy. Vše důkladně promícháme a na 30 minut odložíme do chladničky. Poté můžeme použít. |