Jednoduchý recept

Krůtí maso na kari

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 40423

Ingredience

150 g Cibule
30 g Feferony
250 ml Hovězí vývar základní
60 g Jablka
300 g Jogurt bílý
30 g Jíška hotová světlá
30 g Kari koření
600 g Krůtí prsa
60 ml Olej rostlinný
3 g Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
10 g Sůl
400 g Těstoviny vařené (průměr)
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 640 kcal
Kilojoule 2 677kJ
13% Sacharidy 48 g
40% Tuky 30 g
64% Sodík 1 g
79% Bílkoviny 45 g

Krůtí maso na kari postup přípravy receptu:

1

Krůtí prsa nakrájíme na řízečky, cibuli nadrobno, česnek na tenké plátky, feferonku na nudličky, oloupané jablko nastrouháme nahrubo, petrželku posekáme na jemno.

2

V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, zpěníme, přiložíme řízečky, orestujeme, přidáme česnek, feferonku, posypeme kari kořením, osolíme, opepříme, podlijeme vývarem a dusíme 20 minut. Přimícháme jogurt, strouhané jablko, petrželku, zahustíme jíškou, podusíme a odstavíme.

3

Podáváme s vařenými těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept