Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 40429

Ingredience

1 g Chilli paprička
3 ks Cibule
250 g Hovězí svíčková
200 g Klobása - Čabajka
100 g Slanina vepřová
9 g Sůl
250 g Vepřová kýta
1 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 415 kcal
Kilojoule 1 738kJ
1% Sacharidy 5 g
40% Tuky 30 g
38% Sodík 769 mg
48% Bílkoviny 27 g

Maďarské špízy postup přípravy receptu:

1

Oba druhy masa nakrájíme na kostky, lehce naklepeme, nasolíme, opepříme. Klobásu a cibuli nakrájíme na plátky, slaninu na plátky. Na špízové jehly nebo seříznuté špejle napichujeme střídavě všechny suroviny a vkládáme je do vymazaného pekáče. Hotové vyjmeme a do výpeku nasypeme malinko chilli papričky, podlijeme 1 dl vody a necháme krátce povařit. Špízy podáváme přelité hotovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept