Jednoduchý recept

Dušené rybí kari z mysu Kumárí

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 40439

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Citrony
0,5 kávová lžička Cukr moučkový
2 ks Feferony
500 g Filé rybí
1 kávová lžička Kari koření
1 polévková lžíce Mouka čočková
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 160 kcal
Kilojoule 671kJ
2% Sacharidy 9 g
3% Tuky 2 g
3% Sodík 62 mg
96% Bílkoviny 54 g

Dušené rybí kari z mysu Kumárí postup přípravy receptu:

1

Cibuli nasekáme, česnek utřeme. Společně s čočkovou moukou a cukrem, rozpuštěným v troše citronové šťávy, krátce osmahneme na rozpáleném oleji. Po chvíli přidáme nasekané feferony, petrželku a ochutíme kořením.

2

Promícháme, vložíme osolené rybí maso a dusíme do měkka. Hotovou rybu dochutíme citronovou šťávou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept