Jednoduchý recept

Hovězí jazyk zapečený v máslovém těstě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 4044

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Hovězí jazyk
500 g Listové těsto
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 278 kcal
Kilojoule 1 165kJ
6% Sacharidy 21 g
26% Tuky 19 g
2% Sodík 33 mg
11% Bílkoviny 6 g

Hovězí jazyk zapečený v máslovém těstě postup přípravy receptu:

1

Nakrájenou cibuli a petržel podusíme na másle, přidáme nakrájené žampióny.

2

Uvařený, sloupnutý a vychladlý jazyk nakrájíme na plátky, které potřeme houbami a spojíme do původního tvaru jazyka.

3

Pak jazyk zabalíme do listkového těsta a zprudka upečeme.

Poznámka

Zapečený jazyk podáváme s dušenou zeleninou nebo se saláty. Jazyk uvaříme předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept