Jednoduchý recept

Rybí filé na kokosu

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 40449

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Citrony
1 ks Feferony
500 g Filé rybí
4 polévková lžíce Kokos - mletý (Kopra)
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 247 kcal
Kilojoule 1 035kJ
3% Sacharidy 10 g
15% Tuky 12 g
3% Sodík 62 mg
97% Bílkoviny 55 g

Rybí filé na kokosu postup přípravy receptu:

1

Plátky ryby mírně osolíme a na rozpáleném oleji po obou stranách zprudka orestujeme. Vyjmeme a na tomtéž oleji osmahneme nakrájenou cibuli a feferonku.

2

Vložíme zpět maso, podlejem rozvařeným kokosem, zakryjeme a zvolna dusíme doměkka. Hotové dochutíme citronovou šťávou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept