Jednoduchý recept

Králík s uzeným masem

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 40542

Ingredience

600 g Brambory vařené
120 g Cibule
250 ml Hovězí vývar základní
1000 g Králičí maso
25 g Mouka pšeničná hladká
3 g Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
10 g Sůl
200 g Vepřová uzená plec
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 488 kcal
Kilojoule 2 043kJ
8% Sacharidy 28 g
29% Tuky 22 g
75% Sodík 2 g
79% Bílkoviny 44 g

Králík s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Králičí maso omyjeme, cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu a uzené maso na malé hranolky, česnek prolisujeme.

2

Králíka prošpikujeme slaninou a uzeným masem, zbytek slaniny a masa dáme zatím stranou. Králíka vložíme do pekáče, podlijeme vývarem, přisypeme cibuli, česnek, osolíme, opepříme, vložíme do trouby a pečeme asi 20 minut. Přidáme zbytek slaniny a uzeného masa, mouku rozmíchanou v trošce vody, vrátíme do trouby a dopečeme. Podléváme podle potřeby.

3

Králíka naporcujeme, rozdělíme na talíře, doplníme vařeným bramborem a přelijeme šťávou z pekáčku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept