Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 40632

Ingredience

1 kávová lžička Cukr moučkový
5 polévková lžíce Hrozinky
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
250 ml Mléko plnotučné
300 g Mouka polohrubá
60 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Skořice mletá
2 ks Vejce slepičí
Na ozdobu
2 polévková lžíce Cukr moučkový
400 g Kompot broskvový

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 533 kcal
Kilojoule 2 229kJ
24% Sacharidy 88 g
127% Tuky 95 g
3% Sodík 50 mg
29% Bílkoviny 16 g

Lívanečky s broskvemi postup přípravy receptu:

1

Do mísy prosijeme mouku s kypřícím práškem, přimícháme skořici, mléko, žloutky a cukr. Vymícháme hladké těsto, do kterého „zabalíme“ pevný sníh ušlehaný z bílků a hrozinky.

2

V lívanečníku na tuku po obou stranách smažíme lívanečky.

3

Podáváme je posypané moučkovým cukrem a ozdobené okapanými kompotovými broskvemi, které jsme nakrájeli na kousky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept