Jednoduchý recept

Pomerančová omáčka k pudinku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 40715

Ingredience

60 g Cukr krupice
15 g Pomerančová kůra
4 ks Vaječný žloutek slepičí
150 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 188 kcal
Kilojoule 785kJ
5% Sacharidy 18 g
11% Tuky 8 g
1% Sodík 17 mg
9% Bílkoviny 5 g

Pomerančová omáčka k pudinku postup přípravy receptu:

1

Do misky nad kastrol s vroucí vodou vložíme 4 žloutky, cukr a 150 ml suchého bílého vína. Šleháme 5 - 8 minut, než směs zpění a zhoustne. Odstavíme ze sporáku a přidáme nastrouhanou kůru z 1 pomeranče. Ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé. Omáčku můžeme však podávat i studenou — šleháme ji, až vychladne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept