Jednoduchý recept

Lehký krém ze žervé sýru

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 40738

Ingredience

1,2 dl Créme fraiche
30 g Cukr moučkový
0,5 kávová lžička Cukr práškový s vanilkovou příchutí
110 g Sýr Lučina - termizovaný
110 g Sýr smetanový tavený 45%

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 189 kcal
Kilojoule 789kJ
2% Sacharidy 6 g
21% Tuky 16 g
0% Sodík 0 mg
10% Bílkoviny 5 g

Lehký krém ze žervé sýru postup přípravy receptu:

1

Žervé sýr Lučinu a smetanový sýr v míse smícháme s práškovým cukrem, 0.5 lžičky vanilkové příchuti. Elektrickým šlehačem krém vyšleháme dohladka. Postupně přidáváme a creme fraiche a krém prošleháváme do zhoustnutí.

Poznámka

Množství krému použijeme k náplni jednoho koláčového korpusu o průměru 22-24 cm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept