Jednoduchý recept

Velikonoční nádivka se zelím

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Velikonoční nádivka se zelím 5 1
Celkový čas: 8 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 40790

Ingredience

150 g Klobása Dunajská
0,3 kávová lžička Kmín drcený
0,5 polévková lžíce Paprika mletá sladká
300 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 189 kcal
Kilojoule 792kJ
1% Sacharidy 5 g
21% Tuky 15 g
0% Sodík 7 mg
16% Bílkoviny 9 g

Velikonoční nádivka se zelím postup přípravy receptu:

1

Klobásu sloupneme a nakrájíme nadrobno, zelí scedíme a překrájíme na kratší kousky. K zelí přidáme klobásu, mletou papriku a drcený kmín. Směs dobře promícháme.

Poznámka

Nádivku použijeme k naplnění drůbeže.

Komentáře a hodnocení

 
bruschetta
Velikonoční nádivka se zelím
Nádivka je hodně pikantní a vzhledem k surovinám spíš zimní než velikonoční grin Plnila jsem plát z vykostěného kuřete, skelet jsem použila na vývar. Mínus je, že nedrží pohromadě, po upečení se sype, ale možná to tak má být, když se naplní do celého kuřete, slouží pak jako příloha, nevím. Nicméně takto ochucené maso je výrazné a dobré, takže palec nahoru.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept