Jednoduchý recept

Velikonoční nádivka s mletým masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 40806

Ingredience

0,3 kávová lžička Kmín drcený
0,5 polévková lžíce Majoránka
160 ml Mléko plnotučné
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rohlíky bílé
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
200 g Vepřové maso mleté
Na pekáč
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Strouhanka

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 423 kcal
Kilojoule 1 769kJ
8% Sacharidy 30 g
33% Tuky 25 g
11% Sodík 214 mg
33% Bílkoviny 18 g

Velikonoční nádivka s mletým masem postup přípravy receptu:

1

Rohlíky nakrájíme na kostičky, petrželovou nať nasekáme.

2

V míse přelijeme rohlíky mlékem, ve kterém jsme rozšlehali vejce a necháme vsáknout. Poté přimícháme maso, petrželku, sůl a koření. Směs dobře promícháme.

3

Nádivkou naplníme pekáč, který jsme vymazali máslem a vysypali prosátou strouhankou. V troubě předehřáté na 180°C pečeme nádivku zhruba 45 minut.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept