Velikonoční nádivka s mletým masem

55 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
25 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
544 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rohlíky nakrájíme na kostičky, petrželovou nať nasekáme.
  • 2
    V míse přelijeme rohlíky mlékem, ve kterém jsme rozšlehali vejce a necháme vsáknout. Poté přimícháme maso, petrželku, sůl a koření. Směs dobře promícháme.
  • 3
    Nádivkou naplníme pekáč, který jsme vymazali máslem a vysypali prosátou strouhankou. V troubě předehřáté na 180°C pečeme nádivku zhruba 45 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.