Bramborové kari se zeleninou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
17 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
12 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory nakrájíme na kostky, očištěné papriky nakrájíme na nudličky. Oloupanou cibuli a česnek nasekáme na plátky.
  • 2
    V kastrole na rozpáleném oleji zpěníme cibuli, přidáme okapaný hrášek, česnek, papriky a jemně nasekané feferonky zbavené semínek. Vše za stálého míchání krátce podusíme.
  • 3
    Potom přidáme nakrájené brambory, osolíme a ochutíme kari kořením. Zalijeme vývarem (nebo vodou) a pod pokličkou dusíme doměkka.
  • 4
    Vhodnou přílohou je čerstvé pečivo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.