Jednoduchý recept

Vepřové a kuřecí maso po kreolsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 40838

Ingredience

350 g Kuřecí prsa
100 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Tabasco
350 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 510 kcal
Kilojoule 2 134kJ
0% Sacharidy 0 g
54% Tuky 40 g
18% Sodík 354 mg
63% Bílkoviny 35 g

Vepřové a kuřecí maso po kreolsku postup přípravy receptu:

1

Omytou vepřovou kýtu a omytá kuřecí prsa nakrájíme na kousky nebo na plátky. Zlehka naklepeme, osolíme a pokapeme tabascem.

2

Na pánvi na rozpáleném oleji maso opečeme po obou stranách.

3

Můžeme podávat s čerstvým chlebem nebo pečivem.

Poznámka

Množství tabasca upravíme podle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept