Studený salát z fazolových lusků

105 min.
Saúdská Arábie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
147 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
7 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelené fazolové lusky přepůlíme na poloviny, aby nebyly příliš dlouhé. Cibuli nasekáme nadrobno a orestujeme dozlatova na řepkovém oleji. Rajčata spařená v horké vodě sloupneme a nakrájíme na malé kousky a přidáme k orestované cibulce. Přivedeme k varu, a poté na mírném plameni ještě chvíli povaříme.
  • 2
    K povařeným rajčatům přidáme přepůlené fazolové lusky, prolisovaný česnek, cukr a promícháme. Ochutíme solí a pepřem, přilijeme vodu a vaříme doměkka asi 30 minut.
  • 3
    Necháme vychladnout a promícháme se šťávou z 1 citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.