Jednoduchý recept

Pečený Pápar

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 40870

Ingredience

2 polévková lžíce Mléko plnotučné
250 g Mouka pšeničná hladká T 650
25 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 špetka Čertovo lejno

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 272 kcal
Kilojoule 1 140kJ
13% Sacharidy 46 g
8% Tuky 6 g
3% Sodík 58 mg
13% Bílkoviny 7 g

Pečený Pápar postup přípravy receptu:

1

Všechny ingredience smícháme a vypracujeme těsto. Cca 60 minut ho necháme odpočinout. Poté vyválíme velmi tenké placičky a necháme je usušit na slunci. Nasucho placičky opečeme v troubě na plechu a podáváme.

Poznámka

Podáváme jako přílohu k různým pokrmům. Stejným způsobem můžeme připravit papár i z čočkové mouky. Čas přípravy je bez doby sušení na slunci.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept