Jednoduchý recept

Velikonoční pomazánka s ředkvičkami

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Velikonoční pomazánka s ředkvičkami 5 1
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 40923

Ingredience

2 ks Cibulka jarní
120 g Jogurt bílý
50 g Majonéza
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
120 g Tvaroh měkký
3 ks Vejce slepičí
15 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 129 kcal
Kilojoule 541kJ
2% Sacharidy 6 g
10% Tuky 7 g
12% Sodík 234 mg
18% Bílkoviny 10 g

Velikonoční pomazánka s ředkvičkami postup přípravy receptu:

1

Ředkvičky nahrubo nastrouháme, cibuli nakrájíme nadrobno i s natí.

2

Tvaroh rozšleháme s jogurtem a majonézou.

3

Oloupaná, natvrdo uvařená vejce nakrájíme na kostičky nebo prolisujeme a v míse smícháme s tvarohem, ředkvičkami, cibulí a nasekanou petrželovou natí. Pomazánku podle chuti osolíme a opepříme.

Poznámka

Vejce natvrdo uvaříme předem. Pomazánku podáváme na plátcích chleba nebo veky.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept