Jednoduchý recept

Uzené maso s majonézovou omáčkou

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 40940

Ingredience

600 g Brambory vařené
60 g Cibule
15 g Feferony
60 g Jablka
150 g Jogurt bílý
15 g Křen
200 g Majonéza
30 g Okurky nakládané
2 g Pepř černý mletý
4 g Sůl
700 g Uzené maso vařené
40 g Žampiony - sterilované
25 g Petržel kudrnka

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 881 kcal
Kilojoule 3 685kJ
8% Sacharidy 29 g
103% Tuky 77 g
42% Sodík 837 mg
16% Bílkoviny 9 g

Uzené maso s majonézovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, kyselou okurku na malé nudličky, oloupané jablko nastrouháme a křen také nastrouháme, feferonku nakrájíme najemno.

2

Do misky vložíme majonézu, jogurt a vyšleháme. Přisypeme cibuli, křen, feferonku, jablko, okurku, podle chuti osolíme, opepříme a nakonec vmícháme nadrobno nakrájene sterilované žampiony. Promícháme a necháme uležet.

3

Vařené uzené maso nakrájíme na porce, ohřejeme, doplníme vařeným bramborem, přelijeme majonézovou omáčkou a posypeme posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept