Jednoduchý recept

Živáňská pečeně

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 40947

Ingredience

120 g Cibule
300 g Hovězí kýta
3 g Pepř černý mletý
150 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
200 g Rajčata
300 g Skopová kýta
10 g Sůl
300 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 329 kcal
Kilojoule 1 378kJ
1% Sacharidy 5 g
29% Tuky 22 g
36% Sodík 711 mg
46% Bílkoviny 26 g

Živáňská pečeně postup přípravy receptu:

1

Všechno maso nakrájíme na plátky, které ještě rozřežeme na stejně velké čtverečky. Cibuli pokrájíme na silnější plátky a rozebereme na kroužky, rajčata nakrájíme na osminky.

2

Na jehly napichujeme střídavě kousky všech druhů masa, nesolíme a nekořeníme. Opékáme nad otevřeným ohněm, velmi zlehka poléváme pivem a nezapomeneme jehly otáčet. Maso sundáme z jehel na prkénko, osolíme, opepříme, obložíme rajčaty s cibulí a přímo na prkénku podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept