Jednoduchý recept

Jablka gratinovaná se sněhem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4098

Ingredience

200 g Cukr krupice
4 ks Jablka
1 polévková lžíce Marmeláda meruňková
1 kávová lžička Máslo čerstvé
5 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 354 kcal
Kilojoule 1 481kJ
23% Sacharidy 81 g
4% Tuky 3 g
4% Sodík 86 mg
11% Bílkoviny 6 g

Jablka gratinovaná se sněhem postup přípravy receptu:

1

Jablka oloupeme a zbavíme jádřinců. Otvor naplníme marmeládou a jablka naskládáme do zapékací mísy vymaštěné máslem. Mírně pocukrujeme a dáme do trouby zapéci.

2

Z bílků ušleháme sníh a po částech do něho zašleháme cukr.

3

Sníh navršíme na zpola upečená jablka a dáme dopéci.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept