Vepřová játra zapečená

55 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
16 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
133 mg
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřová játra odblaníme, omyjeme, umeleme na masovém strojku, vložíme do mísy, přidáme kachní sádlo, osolíme, opepříme, rozklepneme do mísy vejce, smetanu vyšleháme a přidáme k játrům nebo použijeme šlehačku ve spreji. Vše spolu promícháme, naplníme podlouhlou formu na pečení a dáme péct. Pečeme ve vyhřáté troubě při střední teplotě asi půl hodiny. Upečená játra necháme vychladnout, vyklopíme z formy, nakrájíme na plátky a podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.