Jednoduchý recept

Vepřová játra zapečená

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 40987

Ingredience

200 g Chléb konzumní
300 g Játra vepřová
150 g Kachní sádlo
2 g Pepř černý mletý
80 ml Smetana 33% (šlehačka)
6 g Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 705 kcal
Kilojoule 2 950kJ
8% Sacharidy 28 g
71% Tuky 53 g
36% Sodík 728 mg
49% Bílkoviny 28 g

Vepřová játra zapečená postup přípravy receptu:

1

Vepřová játra odblaníme, omyjeme, umeleme na masovém strojku, vložíme do mísy, přidáme kachní sádlo, osolíme, opepříme, rozklepneme do mísy vejce, smetanu vyšleháme a přidáme k játrům nebo použijeme šlehačku ve spreji. Vše spolu promícháme, naplníme podlouhlou formu na pečení a dáme péct. Pečeme ve vyhřáté troubě při střední teplotě asi půl hodiny.

2

Upečená játra necháme vychladnout, vyklopíme z formy, nakrájíme na plátky a podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept