Jednoduchý recept

Roštěnky na kari

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41023

Ingredience

400 g Brambory vařené
60 g Cibule
40 g Feferony sterilované
600 g Hovězí roštěnka níz. peč.
10 g Kari koření
200 g Lečo sterilované
40 g Olej rostlinný
15 ml Omáčka sojová pikantní
3 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
3 g Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 561 kcal
Kilojoule 2 345kJ
8% Sacharidy 29 g
45% Tuky 34 g
74% Sodík 1 g
60% Bílkoviny 34 g

Roštěnky na kari postup přípravy receptu:

1

Roštěnou nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno, feferonky na nudličky.

2

V pánvi rozpálíme olej, přiložíme roštěnky a zprudka osmahneme z obou stran. Maso vyndáme, do oleje nasypeme cibuli, zpěníme, přidáme lečo, okořeníme zázvorem, kari kořením, zakápneme sojovou omáčkou, podle chuti osolíme a opepříme. Podusíme, přidáme feferonky, provaříme a odstavíme.

3

Na talíře upravíme maso, doplníme vařeným bramborem a dušenou zeleninou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept