Jednoduchý recept

Hovězí guláš s rýží

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 41026

Ingredience

180 g Cibule
600 g Hovězí plec
3 g Kmín celý
40 g Olej rostlinný
20 g Paprika mletá sladká
120 g Paprika zelená
3 g Pepř černý mletý
400 g Rýže dušená
300 g Smetana zakysaná 11%
8 g Sůl
400 g Zelí kysané
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 630 kcal
Kilojoule 2 636kJ
11% Sacharidy 41 g
41% Tuky 31 g
44% Sodík 885 mg
83% Bílkoviny 47 g

Hovězí guláš s rýží postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, zelenou papriku na nudličky, česnek prolisujeme, kysané zelí scedíme a pokrájíme.

2

V hrnci rozpálíme olej, přisypeme cibuli, osmahneme, posypeme mletou paprikou, přidáme maso, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě. Přisypeme česnek, kmín, podlijeme vodou tak, aby bylo maso zakryté a vaříme do měkka. Nyní přidáme zelenou papriku, kysané zelí, povaříme, nakonec vmícháme dušenou rýži, smetanu, provaříme a odstavíme.

3

Servírujeme v hlubokých talířích s polévkovou lžící.

Poznámka

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept