Hovězí guláš s bramborami

120 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
19 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, papriky bez jádřinců na proužky, rajčata na čtvrtky, česnek prolisujeme.
  • 2
    Na tuku zpěníme cibuli, posypeme mletou sladkou i pálivou paprikou, přisypeme kostky masa, osolíme, opepříme a podusíme ve vlastní šťávě. Podlijeme vodou, přidáme kmín, česnek a povaříme, dokud maso nezačne měknout. Nyní přisypeme papriky, rajčata, brambory, halušky a dovaříme.
  • 3
    Servírujeme v hlubokých talířích s polévkovou lžící.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.