Jednoduchý recept

Hovězí guláš s bramborami

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 41029

Ingredience

500 g Brambory
180 g Cibule
100 g Halušky
900 g Hovězí maso přední
4 g Kmín celý
5 g Paprika mletá pálivá
40 g Paprika mletá sladká
150 g Paprika zelená
3 g Pepř černý mletý
150 g Rajčata
10 g Sůl
40 ml Tuk
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 887kJ
9% Sacharidy 33 g
26% Tuky 19 g
40% Sodík 790 mg
66% Bílkoviny 37 g

Hovězí guláš s bramborami postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, papriky bez jádřinců na proužky, rajčata na čtvrtky, česnek prolisujeme.

2

Na tuku zpěníme cibuli, posypeme mletou sladkou i pálivou paprikou, přisypeme kostky masa, osolíme, opepříme a podusíme ve vlastní šťávě. Podlijeme vodou, přidáme kmín, česnek a povaříme, dokud maso nezačne měknout. Nyní přisypeme papriky, rajčata, brambory, halušky a dovaříme.

3

Servírujeme v hlubokých talířích s polévkovou lžící.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept