Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 41210

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
1 polévková lžíce Majonéza
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Smetana zakysaná 14%
0,3 kávová lžička Sůl
120 g Tuňák v oleji
4 ks Vejce slepičí
600 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 311 kcal
Kilojoule 1 303kJ
1% Sacharidy 2 g
25% Tuky 19 g
17% Sodík 342 mg
58% Bílkoviny 32 g

Vejce plněná tuňákem postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, pažitku jemně nasekáme, z tuňáka slijeme olej.

2

Uvařená vejce rozpůlíme a vyjmeme žloutky. V míse rozmixujeme žloutky s tuňákem a smetanou, přimícháme majonézu, citronovou šťávu, sůl a pepř.

3

Pěnu pomocí cukrářského sáčku plníme do bílků, posypeme pažitkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept