Recept

Bramborové knedlíky s octem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 4124

Ingredience

1 kg Brambory vařené
300 g Mouka pšeničná hrubá
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 602 kcal
Kilojoule 2 518kJ
34% Sacharidy 122 g
6% Tuky 5 g
35% Sodík 701 mg
31% Bílkoviny 17 g

Bramborové knedlíky s octem postup přípravy receptu:

1

Studené, prolisované brambory smícháme s moukou, osolíme a přidáme vejce ušlehaná do pěny, smíchaná s octem. Vše spojíme v těsto.

2

Nakonec přidáme žemle nakrájené na kostičky. Tvarujeme podlouhlé knedlíky a vaříme je asi 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept