Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 41283

Ingredience

1 ks Citrony
30 g Cukr krupice
150 g Hroznové víno
4 polévková lžíce Likér bezinkový
10 g Máta
200 ml Voda pitná
750 ml Víno růžové
40 ml Šťáva citrónová
3 polévková lžíce Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 162 kcal
Kilojoule 678kJ
5% Sacharidy 18 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 12 mg
3% Bílkoviny 2 g

Vonný vinný rosol postup přípravy receptu:

1

Do misky dáme vodu a vsypeme želatinu. Promícháme a necháme stát 10 minut.

2

Polovinu vína nalijeme do kastrůlku a přidáme cukr. Mírně zahříváme, až se cukr rozpustí. Přivedeme k varu a 5 minut necháme vařit. Přidáme citronovou šťávu, likér a zbývající víno. Vmícháme želatinu.

3

Do vinných pohárů rozdělíme vinné bobule. Do každého poháru nalijeme trochu rosolu a 10 minut chladíme. Zbývající směs rozlijeme do pohárů. Chladíme 1-2 hodiny, až rosol ztuhne. Před podáváním ozdobíme stočenými kolečky citronu a snítkami máty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept