Recept

Nepečený čokoládový koláč

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41294

Ingredience

60 g Cukr krupice
150 ml Smetana 33% (šlehačka)
250 g Tvaroh tučný
2 ks Vejce slepičí
3 polévková lžíce Voda pitná
30 g Čokoláda hořká
125 g Čokoláda na vaření
2 polévková lžíce Želatina
Korpus
30 g Cukr krupice
90 g Máslo čerstvé
125 g Müsli čokoládové
Ozdoba
300 ml Smetana 33% (šlehačka)
30 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 573 kcal
Kilojoule 2 396kJ
10% Sacharidy 37 g
57% Tuky 43 g
1% Sodík 25 mg
18% Bílkoviny 10 g

Nepečený čokoládový koláč postup přípravy receptu:

1

Korpus: smícháme müsli, máslo a cukr a stejnoměrně vyložíme dno formy. Vychladíme.

2

Rozpustíme čokoládu, občas zamícháme. Necháme prochladnout.

3

Odměřené množství vody smícháme s želatinou. Necháme stát 10 minut, až želatina nabobtná. Postavíme misku do pánve s horkou vodou a mírně zahřejeme, až se želatina rozpustí.

4

Tvaroh vyšleháme dohladka. Přidáme žloutky a cukr a dále šleháme. Přimícháme zakysanou smetanu, změklou čokoládu, nasekanou čokoládu a želatinu. Dobře promícháme.

5

Ušleháme z bílků tuhý sníh a vmícháme jej opatrně do čokoládového krěmu. Krém nalijeme na dno z müsli a vychladíme do ztuhnutí.

6

Na koláč nastříkáme pusinky ze šlehačky a ozdobíme čokoládovými hoblinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept