Jednoduchý recept

Pěna z marsaly

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41304

Ingredience

75 g Cukr krupice
70 g Piškoty cukrářské
4 ks Vaječný žloutek slepičí
150 ml Víno Marsala

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 167 kcal
Kilojoule 700kJ
6% Sacharidy 22 g
9% Tuky 7 g
3% Sodík 57 mg
6% Bílkoviny 4 g

Pěna z marsaly postup přípravy receptu:

1

Žloutky a cukr vyšleháme do pěny, pak přidáme marsalu. Znovu šleháme. Vložíme misku na pánev s horkou vodou tak, aby se jí nedotýkala. Za stálého šlehání mírně zahřejeme, až je pěna hustá a krémová a vytváří špičky. Sejmeme ze sporáku a šleháme do chladnutí. Nalijeme do 6 skleněných misek a podáváme s piškoty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept