Jednoduchý recept

Rajčatový salát s tuňákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 41308

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
5 ks Rajčata
1 špetka Sůl
120 g Tuňák v oleji
2 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 130 kcal
Kilojoule 542kJ
2% Sacharidy 7 g
7% Tuky 6 g
6% Sodík 125 mg
24% Bílkoviny 14 g

Rajčatový salát s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.

2

Omytá rajčata nakrájíme na dílky a vsypeme do mísy. Přidáme tuňáka v oleji, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájená vejce. Podle chuti osolíme, opepříme a vše dobře promícháme.

3

Při podávání ozdobíme porce salátu nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept