Jednoduchý recept

Skopový špíz s česnekem

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41316
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Chléb konzumní
300 g Cibule
150 g Hořčice
250 g Okurky nakládané
40 ml Olej rostlinný
4 g Pepř černý mletý
500 g Skopová kýta
300 g Slanina vepřová
10 g Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 607 kcal
Kilojoule 2 542kJ
10% Sacharidy 35 g
55% Tuky 41 g
89% Sodík 2 g
41% Bílkoviny 23 g

Skopový špíz s česnekem postup přípravy receptu:

1

Skopové maso zbavíme blan, omyjeme, nakrájíme na plátečky, slaninu na kostky, cibuli na osminky, česnek prolisujeme.

2

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a pomažeme olejem. V pánvi osmažíme a bohatě potřeme česnekem. Na jehly napichujeme střídavě maso, slaninu a cibuli, grilujeme na venkovním grilu nebo pečeme doma ve vyhřáté troubě.

3

Podáváme s hořčicí, kyselou okurkou a chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept