Jednoduchý recept

Skopová kýta s rýží

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41356
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Brambory vařené
200 g Houby nakládané
100 g Kečup
120 g Křen
40 g Olej rostlinný
200 g Rajčata
200 g Rýže dušená
1000 g Skopová kýta
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 436 kcal
Kilojoule 1 825kJ
6% Sacharidy 23 g
36% Tuky 27 g
51% Sodík 1 g
45% Bílkoviny 25 g

Skopová kýta s rýží postup přípravy receptu:

1

Maso bez kůže odblaníme, a nakrájíme na menší kousky, rajčata na kostičky, křen nastrouháme.

2

V hrnci rozpálíme olej, přisypeme maso, orestujeme, občas promícháme a chvíli podusíme, až se šťáva vysmahne. Zalijeme kečupem, přidáme vařené brambory, dušenou rýži, rajčata, nakládané houbičky, osolíme, podusíme a nakonec mimo oheň vmícháme křen.

3

Podáváme v hlubokých talířích s polévkovou lžící.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept