Jednoduchý recept

Z miniaturních chlebů pita pizzy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 55 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 41366

Ingredience

16 plátek Chléb Pita
8 ks Chřest bílý
60 g Losos uzený
1 polévková lžíce Olej olivový
3 polévková lžíce Omáčka rajčatová
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
25 g Ricotta
25 g Sýr Čedar
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 83 kcal
Kilojoule 349kJ
1% Sacharidy 3 g
7% Tuky 5 g
15% Sodík 293 mg
11% Bílkoviny 6 g

Z miniaturních chlebů pita pizzy postup přípravy receptu:

1

Chřest pokrájíme na kousky dlouhé 2,5 cm a podélně je rozkrojíme na poloviny. Blanšírujeme ho v horké vodě cca minutu, poté ho necháme okapat a namočíme do studené vody a necháme znovu okapat.

2

Chlebíčky pita rozložíme na dva pečící plechy a na každý dáme lžičku rajčatové omáčky.

3

Dohromady smícháme sýry a rozdělíme na 16 chlebů. Uzeného lososa nakrájíme na 16 tenkých proužků a na každý chléb dáme proužek lososa a chřestu. Zakápneme olivovým olejem, osolíme a opepříme.

4

V předehřáté troubě pečeme 10 minut při teplotě 200 stupňů.

5

Okamžitě podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept