Recept

Kuřecí játra se zelím

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 41414

Ingredience

50 g Hrášek
225 g Játra kuřecí
50 g Mandle
2 polévková lžíce Mouka mandlová
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka sójová
150 ml Vývar drůbeží
100 g Zelí čínské
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 203 kcal
Kilojoule 851kJ
2% Sacharidy 7 g
13% Tuky 10 g
8% Sodík 161 mg
25% Bílkoviny 14 g

Kuřecí játra se zelím postup přípravy receptu:

1

Kuřecí játra očistíme od prorostlých částí a nakrájíme na stejně velké kusy. Ve wok pánvi rozpálíme olej, přesypeme do ní játra a přidáme nadrcený česnek. Přisypeme mandle a 2 minuty necháme opékat na prudkém ohni. Přidáme hrášek a na proužky nasekané čínské zelí. Celou směs poté vyndáme na talíř.

2

Do wok pánve nalijeme vývar, přisypeme mouku a přidáme sójovou omáčku. Obsah pánve přivedeme varu a přidáme játrovo-zeleninovou směs.

Poznámka

Místo kuřecích jater můžete využít játra kachní či husí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept