Hovězí tatarák

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
11 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
261 mg
Cukr
298 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso odblaníme, umyjeme a na mlýnku na maso spolu s chilli papričkou jemně semeleme. Vložíme do misky, osolíme, opepříme, dobře promícháme, přimícháme nasekanou petrželovou nať, tabasco, hořčici, olej a rukou důkladně promícháme.
  • 2
    Tatarák servírujeme na větším kulatém talíři, kam položíme porci masa, do středu uděláme důlek a do něj vložíme syrový žloutek. Přidáme topinky a stroužek česneku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.