Zdravý recept

Kečup po indicku

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41481

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
1 ks Feferony
0,5 kávová lžička Hřebíček
200 g Kosti hovězí morkové
250 g Rajčata
0,5 kávová lžička Skořice mletá
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 314 kcal
Kilojoule 1 313kJ
1% Sacharidy 4 g
43% Tuky 32 g
2% Sodík 43 mg
2% Bílkoviny 1 g

Kečup po indicku postup přípravy receptu:

1

Rajčata oloupeme, nakrájíme a necháme vařit společně s rozemletou cibulí, česnekem a feferonkou. Přidáme morkové kosti, všechno koření a sůl. Vaříme až směs zhoustne na pastu. Poté vyjmeme kosti. Kečup naplníme do sklenic a uzavřeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept