Jednoduchý recept

Skopová plec dušená s bramborem

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41486

Ingredience

1000 g Brambory
200 g Cibule
3 g Kmín drcený
1 kostka Masox
40 g Olej rostlinný
3 g Pepř černý mletý
1000 g Skopová plec
5 g Sůl
350 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 592 kcal
Kilojoule 2 477kJ
7% Sacharidy 25 g
60% Tuky 45 g
17% Sodík 344 mg
39% Bílkoviny 22 g

Skopová plec dušená s bramborem postup přípravy receptu:

1

Maso odblaníme, očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, očištěné a omyté brambory na plátky.

2

Maso nasypeme do hrnce, osolíme, opepříme, zalijeme vodou tak, aby bylo akorát zakryté, přidáme kostku masoxu a podusíme. Mezitím v pánvi rozpálíme olej, přisypeme cibuli, orestujeme a přidáme k masu i s olejem. Čtvrt hodinky před koncem dušení přisypeme brambory, hustotu upravíme vodou, ochutíme drceným kmínem a dodusíme.

3

Podáváme v hlubokých talířích s polévkovou lžící.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept