Jednoduchý recept

Marinované plátky z vepřové plece

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 41578

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sójová
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
120 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová plec
120 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 581 kcal
Kilojoule 2 432kJ
1% Sacharidy 3 g
63% Tuky 47 g
23% Sodík 451 mg
51% Bílkoviny 29 g

Marinované plátky z vepřové plece postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na kolečka, maso na menší plátky, lehce je naklepeme, osolíme a opepříme, slaninu nakrájíme na plátky.

2

Do mísy vložíme maso, poklademe plátky slaniny, kolečky cibulí a přelijeme vínem, v němž jsme rozmíchali sójovou omáčku. Pod fólií necháme maso přes noc v chladničce marinovat.

3

Na rozpáleném oleji po obou stranách osmažíme, vyjmeme a držíme na teple. Děrovanou naběračkou vyjmeme z marinády cibuli se slaninou, vložíme do výpeku a orestujeme.

4

Maso servírujeme s orestovanou cibulí a slaninou, přelijeme trochou šťávy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept