Jednoduchý recept

Zeleninová marináda na maso

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41638

Ingredience

1 kávová lžička Bobkový list
1 ks Cibule
1 ks Mrkev kořen
4 polévková lžíce Ocet vinný
1 špetka Olej rostlinný
1 ks Petržel kořen
1 ks Petržel kudrnka
4 polévková lžíce Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 53 kcal
Kilojoule 222kJ
3% Sacharidy 9 g
116% Tuky 87 g
1% Sodík 23 mg
4% Bílkoviny 2 g

Zeleninová marináda na maso postup přípravy receptu:

1

Cibuli, mrkev a petržel rozemeleme, smícháme s nasekanou petrželkou a všemi ostatními ingrediencemi, v malém množství vody povaříme. Necháme vychladnout, marinádou přelijeme maso a necháme 2 - 3 hodiny odležet na chladném místě. Mezitím maso několikrát obrátíme.

Poznámka

Čas přípravy je udáván bez doby marinování.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept