Jednoduchý recept

Jehněčí polévka s jogurtem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41705

Ingredience

100 g Cibule
500 g Jehněčí maso
100 g Jogurt bílý
30 g Mouka pšeničná hladká
3 g Pepř černý mletý
3 g Sůl
60 g Tuk
1,5 l Voda pitná
250 g Špenát mražený

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 452 kcal
Kilojoule 1 893kJ
3% Sacharidy 10 g
42% Tuky 31 g
17% Sodík 341 mg
31% Bílkoviny 18 g

Jehněčí polévka s jogurtem postup přípravy receptu:

1

Kuchyňsky upravíme maso, pokrájíme na menší kousky, dáme vařit do slané vody.

2

Jemně posekanou cibuli osmahneme, přidáme mouku, sůl, pepř a ještě chvilku smažíme. Poté jíšku naředíme studenou vodou a vlijeme do polévky. Rozmražený špenát vložíme do hotové polévky, necháme přejít varem, dochutíme podle potřeby a odstavíme.

3

Nakonec přidáme jogurt.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept