Recept

Jehněčí s růžičkovou kapustou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41714

Ingredience

600 g Jehněčí kýta
300 g Kapusta růžičková
200 g Mrkev kořen
20 ml Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
100 g Pórek
5 g Sůl
5 g Tymián sušený
2 stroužek Česnek
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 326 kcal
Kilojoule 1 364kJ
3% Sacharidy 10 g
129% Tuky 97 g
20% Sodík 400 mg
43% Bílkoviny 24 g

Jehněčí s růžičkovou kapustou postup přípravy receptu:

1

Kýtu pokrájíme na menší plátky, naklepeme, osolíme, opepříme

2

a lehce osmažíme z obou stran, vyjmeme. Na výpeku opečeme nakrájený pórek a šunku na malé kostičky, přidáme spařenou a nakrájenou mrkev, kapustu. Okořeníme tymiánem, vrátíme maso zpět a necháme 5 minut dusit.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept