Recept

Jehněčí kýta na smetaně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 41717

Ingredience

150 g Cibule
750 g Jehněčí kýta
30 g Mouka pšeničná hladká
80 g Máslo čerstvé
10 g Paprika mletá sladká
3 dl Smetana 33% (šlehačka)
5 g Sůl
4 dl Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 588 kcal
Kilojoule 2 459kJ
3% Sacharidy 9 g
66% Tuky 49 g
32% Sodík 649 mg
49% Bílkoviny 27 g

Jehněčí kýta na smetaně postup přípravy receptu:

1

Ve velkém hrnci rozpustíme máslo, na něm osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené maso a za stálého míchání osmahneme. Zaprášíme moukou, paprikou a opět smažíme. Zalijeme vychladlým vývarem, osolíme a dusíme, ke konci dušení přilijeme smetanu, dodusíme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept