Recept

Jehněčí pečeně na slanině

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41718

Ingredience

750 g Jehněčí kýta
150 g Máslo čerstvé
50 g Olej rostlinný
100 g Slanina vepřová
5 g Sůl
3 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 903 kcal
Kilojoule 3 780kJ
0% Sacharidy 0 g
111% Tuky 83 g
42% Sodík 833 mg
66% Bílkoviny 37 g

Jehněčí pečeně na slanině postup přípravy receptu:

1

Jehněčí kýtu prošpikujeme slaninou, osolíme a zprudka osmažíme na oleji. Potom ji přendáme do pekáče, přidáme polovinu másla, vodu a za občasného polévání výpekem pečeme do měkka.

2

Upečené maso pokrájíme na porce, zcezenou šťávu zjemníme zbytkem másla, dochutíme dle chuti.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept