Jednoduchý recept

Jehněčí kotleta s parmazánem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41747

Ingredience

100 g Cibule
60 dkg Jehněčí kotlety
10 dkg Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
2 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
50 g Sýr Parmezán
5 g Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
15 dkg Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 606 kcal
Kilojoule 2 534kJ
1% Sacharidy 5 g
61% Tuky 46 g
39% Sodík 783 mg
74% Bílkoviny 42 g

Jehněčí kotleta s parmazánem postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme najemno cibuli a šunku. V míse smícháme se žloutky, smetanou, okořeníme nasekanou petrželkou, pepřem a solí.

2

Očištěné kotlety nasekáme na porce a na okraji nařízneme. Osmažíme je na části másla z jedné strany do červena.

3

Potom kotlety urovnáme do pekáčku opečenou stranou dolů, druhou stranu potřeme připravenou směsí, posypeme strouhaným sýrem, poklademe vločkami másla a 15 minut zapékáme ve středně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept