Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 41767

Ingredience

120 g Cibule
600 g Jehněčí maso
10 g Kmín celý
1 kostka Masox
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Slanina vepřová
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 437 kcal
Kilojoule 1 828kJ
1% Sacharidy 5 g
40% Tuky 30 g
11% Sodík 219 mg
36% Bílkoviny 20 g

Jehněčí na kmíně postup přípravy receptu:

1

Očištěné jehněčí maso nakrájíme na kousky.

2

Na rozškvařené slanině osmažíme drobně pokrájenou cibuli a přidáme kostky masa. Smažíme, podlijeme horkou vodou, přidáme kmín a masox.

3

Když maso změklo, necháme vodu vydusit, poprášíme moukou a necháme 1 minutu pod poklicí. Poté směs zamícháme, podlijeme horkou vodou a necháme přejít varem.

Poznámka

Podáváme s knedlíkem nebo bramborem a hlávkovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept